“Мексиканську сальсу рекомендую для приготування такос, буріто, тушкувати з квасолею і беконом, хоча і без бекону чудово смакуватиме.
По гостроті буде сильнішим ніж томатне чатні, але слабшим ніж харріса.
Подолавши тисячі кілометрів солоного моря дорогою до Мексики, тілом я жадав лише відпочинку, а душею чогось пікантного. А тут на березі прямо з корабля, як королів, нас зустрічали рожевощокі чорноволосі красуні-мексиканки з заквітчаними спідницями, повними томатів, чілі та селери. І всі, хто був на борту, зупинялись і купували, бо надто вже встигли засумувати за зеленню. А я, жадібно надкусивши й те, й інше, збагнув, ніби осяяло, – це воно, моє нове ідеальне поєднання, смакове втілення привітної Мексики.
Склад: пульпа томатна (70,3%), перець солодкий свіжий, цибуля червона свіжа, кінза, перець халапеньо, оцет яблучний, часник свіжий, прянощі (кмин, перець чілі), сік лайма.”
Відгуки
Відгуків немає, поки що.