Сало вуджене на зимно, мариноване у справжніх спеціях, копчене на справжньому холодному диму. Ідеально для того, аби надати стравам природнього аромату диму. Сало вудимо чимало годин. Завдяки концентрованому у собі димному аромату, – ідеально підходить для приготування страв. Воно набирається аромату диму, а потім віддає його ранковій яєчні, чи улюбленому капусняку, гості подивуються звідки у вашій
зупці живе дух справжнього вогнища. А хто не любить витрачати час на харчотворення, той просто ріже його файними кавалками і смакує, отримуючи неймовірну порцію гастрономічної насолоди.
Склад: сало свиняче, сіль нітритна, цукор білий, спеції.
Вартість 30 грн. за 100 грамів.
grannatt –
Знатне сало! І з картоплею, і в яєчні, і саме по собі добре. А вже аромат який… Сало закінчується, а його аромат витає по квартирі як привид опери і продовжує наганяти слинки.
Анна –
Василь (перевірений власник) –
Дійсно добре. На двох нам вистачило на місяць, до смаку, декілька разів на тиждень канапе, тонко нарізали. Дякую. Якраз зараз вдруге замовлялю.
Оксана –
Ніколи не куштувала смачнішого сала!!! Це шедевр! Дякую!
Юрий (перевірений власник) –
Очень вкусное сало, тает во рту. Жаль что выбрал маленький кусочек.
Игорь (перевірений власник) –
Шикарное сало. Взял кило, думал надолго хватит. Но домашние не дали растянуть удовольствие.