Новий продукт!
Конина вуджена на зимно. Юна зіронька нашого асортименту, але уже з власним фанклубом.
Невеличкі брусочки кінського м’яса спершу маринуємо у спеціях, а потім готуємо на дубових дровах методом холодного копчення під ґрунтовним взором кума Юрка. Тут важливо все добре припильнувати, і Юркові то вдається напрочуд віртуозно.
Гранатове солоненьке м’яско, з ні на що не схожими смаковими властивостями, добре споживається за гальбою пива в товаристві найкращих друзів після важкого робочого будня.
О, та-а-а-а-а-к! Уявили? А ось вам ще одна гарна новина: відтепер зимновуджену конину можна придбати у новому форматі – готовою нарізкою вагою 75 грамів.
Відгуки
Відгуків немає, поки що.