Гарбуз по-східному

Шкварка ЛьвовМи чекали-чекали і нарешті дочекалися того моменту, коли можемо вам відрекомендувати ще одну новинку від Шкварки – сос до м’яса з надзвичайною пахучістю і трохи дивакуватим смаком.

Укомплектований за рідкісним, але добротним рецептом. У його основі – гарбуз і ябка, які тісно подружилися з часником та цибулею. А заморські прянощі, як то: імбир, коріандр, кориця та мускатний горіх, додали звичним для українців овочам-фруктам трохи східного колориту.
Отож, якщо то все з розумом перемішати (українське і неукраїнське), виходить така собі інтернаціональна солодкаво-пряна страва. Не дуже гостра, але кріпко пахуча. Призначена для споживання у ролі поливи до м’яса. Хоча не буде великого гріха, якщо нею урізноманітнити вечірню гріночку зі солониною. Та що там говорити… Припрошуємо скуштувати!