«др’Айвова пастила»

пастила домашнього виробництва
Cьогодні в асортимент «Шкварки» вривається «др’Айвова пастила». Вживати цей «енергетичний батончик» рекомендуємо вранці за сніданком, бо, завдяки вмісту величезної кількості корисних речовин, зокрема легкозасвоюваних вуглеводів, людина отримує необхідний заряд бадьорості на увесь день.

домашня пастилаНу, а взагалі-то пастилою насолоджуються під час чаювань, додають до найрізноманітніших десертів, тортів і тістечок. Часто її подають з теплим молоком, чаєм з медом або з винами десертних сортів. Для прикладу, французи люблять їсти пастилу з шампанським чи молочними коктейлями, англійці жують її за чашкою ароматної кави або зі збитими вершками (пастилу нарізають тонкими скибочками, а зверху кладуть листочок свіжої м’яти), в Іспанії ласують пастилою з мандариновим желе, а в ресторанах Голландії ця смакота є звичним додатком до горнятка зеленого чаю.
Словом, то є чудовий смаколик і для дітей, і для дорослих в Україні і за її межами 🙂
пастила в домашніх умовахА тепер трохи про сам продукт. «др’Айвова пастила», яку ми вам презентуємо, – то є результат багатотижневих експериментів пана Сашка з проекту Lubany. Він у нас невтомний експериментатор! Чого лише вартують його «Пряна айва», «Цибулеві хрумтики» та ще один кулінарний винахід, про який розповімо вам трохи пізніше.
По-простому, пастила – то шматок сухого фруктового соку, у нашому випадку – айвового. Має м’яку та ніжну консистенцію. Виготовляє свою пастилу пан Сашко тільки з правдивої, достиглої айви. Оскільки цей фрукт ще не скоро з’явиться на ринках, то тим, хто не встигне замовити «др’Айвову пастилу», доведеться чекати наступного сезону.
Не проґавте 😉