Заготівля дров для перчику від “Шкварки” (відео)

Вуджений перець від ШкваркиПлескайте в долоні любителі всього пекельно-вострого і такого, що відбирає мову, бо на закарпатських плантаціях нарешті повноцінно достиг гострий червоний перець. Ця звістка може означати лише одне: скоро на полицях ваших холодильників знову з’явиться  «Пекельний перець» (червоний) від кумів Михайла та Юрка.
До приготування цієї, направду, пекельної штуки, команда Шкварки готується дуже відповідально. Процес підготовки розпочинається з того, що кожного серпня на подвір’я до кума Юрка привозять машину добре висушеного дерева, на якому наш, а згодом і ваш червоний перець гарненько грилюється. Але перед тим, за доброю традицією, шкварчани збираються, щоб файно поскладати усі дрова в місця, де їх не зможуть дістати хоч і не часті, але рясні серпневі зливи.
Процес складання дров у кума Юрка супроводжується розмовами про життя, кулінарію і футбол. А завершується – дегустацією свіжого червоного перцю кумом Михайлом, який ту штуку найбільше любить зі всього процесу складання )))
А тепер відкриємо Вам ще одну таємницю. Перша партія червоного перцю на свіжопривезених дровах вже загрильована і відправлена у вуджарню. Тому не сумуйте, чекати залишилось недовго! 🙂