Сир в олії «Кізонька»

сир козячий
Якщо якогось фаната Шкварки запитати з чим у нього асоціюється наш кулінарний проект, то, напевно, почуємо такі слова як: вишукані ковбаски, пекельний перець, ніжний рієт, преподобний паштет, добра мармуляда і так далі…

Але, як всім вам добре відомо, Шкварка – це проект неординарний і взагалі неформатний. Ми ростемо, розвиваємося і швидкими темпами рухаємося вперед. І тут ви все правильно зрозуміли, сьогодні ми пишемо ще одну смачну сторінку в нашій історії, і вона буде сирною.
козячі сири З людьми, які поділилися з нами своїм смачним продуктом, ми познайомилися на одному з фестивалів, куди періодично їздимо, щоб повернути людям віру в те, що добра і правдива українська ковбаса таки існує. Пан Костянтин та пані Олена на той захід теж приїхали з тією ж метою, тільки на прилавку у них була не ковбаса, а сир фасований в банки. Ці люди настільки цікаво розповідали нам про свій продукт, який, до слова, виготовляється на власній фермі під Києвом, що ми собі подумали – наші споживачі обов’язково мають його спробувати.
Тож ловіть і замовляйте маринований сир зі справжнього козячого молока. З вигляду він нагадує фету, але суттєво відрізняється від заморсько-грецької закуски. По-перше, смак у нього зовсім інший: насичений і унікальний, а по-друге, його виготовляє українська родина, яка цю справу просто обожнює.
Крім того, цей сир – це таке собі поєднання одразу двох продуктів. Як видно на фото, сир в баночці плаває в олії і, власне, ця олія також стала для нас кулінарним відкриттям. Адже наситившись ароматами трав і сиру, вона ідеально пасує для легких салатів.домашні сири Шкварка
Виробники виготовляють такий сир кількох видів: з паприкою, з прованськими травами, з декількома видами перцю та з базиліком. І запевняють, що це 100% натуральний продукт, не містить консервантів та підсилювачів смаку.
У нашому асортименті поки що є сири зі смаком прованських трав, базиліку та помідорів з часником. Рекомендуємо цю чудову закуску, яка в цілому також може бути пікантненьким доповненням до овочевого салату.