Ковбаса з багоном знову у продажу

Сиров'ялена ковбаса Шкварка

Червень впевнено крокує літом, даруючи нам усю свою атракцію, як у давнину, хвацько чередуючи зливи та буревії з пекельною спекою. Чудова пора інтриги та довгоочікуваних моментів. Сам смак зібратися з друзями, сповненими надій та планів, і вирушити у подорож чи то до озера, чи то в гори, чи то до найближчого лісочку.
Матінка природа може внести несповідані корективи. Від цього кожна хвилинка відпочинку робиться значно вартіснішою та приємнішою.
Для нас і маємо надію для вас також довгоочікуваною подією стала ковбаса з багоном. Довго її в нас не було. Довго ми чекали, коли вона дозріє. І ось нарешті це сталося.

Сиров'ялена ковбаса з багоном Львів

У спекотний літній день багон домішується до аромату хвої у сосновому бору, створюючи неперевершене відчуття насолоди природою. У ковбаску він віддає усю свою “родзинку”, від чого ви можете подумки переміститися до атмосфери спокою, лісової тиші, сповненої шелесту, співу птахів, дзижчання комах і краси навкруги.
Усіх, хто скучив за поєднанням смаку натуральної сиров’яленої ковбаси та густого камфорного аромату багону, котрий ще називають «лісовим розмарином», запрошуємо. Особливо рекомендуємо тим, хто в силу певних обставин не може собі дозволити такої розкоші, як прогулянка сосновим лісом.