Як Грубич з кумами “Пекельний перець” готував

Пекельний перець

Наприкінці жовтня до нас у гості завітав відомий журналіст, автор і ведучий кулінарних програм Костянтин Грубич. Правда, до Львова він приїхав не заради «Шкварки», а з метою презентації своєї книжки – «Смачна країна». Однак, попри щільний графік, знайшов час для тіснішого знайомства з творцями пальцьопханої ковбаски.
Приймали ми зіркового гостя по-домашньому, на вотчині кума Юрка – в Сороках Львівських, що забезпечило його дружині Лесі прискорене скидання енної кількості кілокалорій. Ну, бо не кожен день людина з телевізора хрумає грінки у тебе на терасі! За балачками про українську кухню, Юра і Михайло навчили Костянтина готувати «Пекельний перець» і, щоб не ображати дрова, підрум’янили на грилі шматок м’ясця, який потім дружно спожили.
Не знаємо, наскільки нетиповим цей осінній понеділок був для Костянтина, але нам він подарував ще більше натхнення до роботи. Кожен з нас (чи то кухар, чи журналіст, чи кухар-журналіст) в силу свого таланту, можливостей та місця проживання робить все, що може, для популяризації українського продукту. А об’єднує нас спільна складова – «любити те, що робиш» …