Зустрінемось на «Made in Ukraine»

Made in Ukraine
Маємо для Вас одразу дві новини і, як то буває не надто часто,- обидві хороші 🙂 Перша – цими вихідними ми знову їдемо до столиці. Друга – вирушаємо не просто себе показати і Вас нагодувати, а як запрошені гості на справжній ювілей.

І це дуже-дуже круто, бо в цьому році ми побували вже на багатьох фестивалях, багато кого бачили і частували. Але так, щоб на ювілеї, то будемо вперше.
Отож, принагідно і поки що тільки заочно вітаємо всіх, хто хоч якось долучений до такого прекрасного дійства, як «У пошуках Made in Ukraine». Не так давно ми побували на цьому заході вперше і дуже раді з того приводу, що він є регулярним. Адже після першого візиту команда «Шкварки» зробила висновки, що пошуки «Made in Ukraine» вдалися. Ми ж від себе хочемо побажати організаторам, аби вони ніколи не переставали шукати. Бо справа ця, дійсно, неоціненна і дуже важлива.
До столиці Шкварка уже традиційно везе багато смаколиків, хорошого настрою і нових цікавих історій. Тому зустрінемося на Контрактовій, 15-16 жовтня. Наше місце на фестивалі – С213.
Запрошуємо усіх на свято.
Як завжди, з нами буде тепло, смачно та весело))

Made in Ukraine