Журавлиновий соус з базиліком та тмином.
Кисло-солоткий, в міру пікантний.
Чудово смакує з рибою.
Склад: журавлина, кмин, базилік, прянощі, перець гострий, сіль, цукор, лимонна кислота.
Слоїчок 90 г.
70.00 грн
ТМ “БОЇМ. Гастромандри”
Немає в наявності
По Україні: Новою Поштою. Вартість доставки оплачує покупець.
На сайті також є можливість оплатити доставку або придбати готові набори з доставкою.
По Львову: Новою поштою або можливий самовивіз із продуктового ринку Шувар (по буднях).
Банківською карткою або при отриманні на Новій Пошті
мінімальне замовлення 300 грн
Євген (перевірений власник) –
Ви його хоч самі куштували? Він не просто гострий. Написали б одразу дуже дуже дуже дуже гострий. Не їстівний. Пішов одразу у смітник…. Хоча я дуже люблю гостре
Денис –
після відгуку Євгена, вважаю треба брати!
Андрій –
Євгене, навіщо переводити такий прекрасний продукт? Мені би віддали, я б вам ще пивом віддячив 🙂
Соус чудовий, просто не варто першим ділом пробувати на смак сам по собі соус, він тоді вам навряд чи сподобається. Треба взяти столову ложку якої-небудь страви, додати туди маленьку краплинку соусу, скуштувати, і так поступово визначити яка порція вам підійде, додаючи більше або менше. Якщо взяти чайну ложку соусу або навіть половинку чайної ложки на тарілку страви, то, скоріш за все, ви цим зіпсуєте страву і її дійсно доведеться відправляти в смітник або якось розбавляти. Мені вистачало чверті чайної ложечки на тарілку або й менше, вже не пригадую, бо соус давно з’їв з допомогою ще двох задоволених любителів гостренького.
Можливо, мої очікування виправдались також через те, що я мав можливість його продегустувати, і Сашко та Марина Боїми розповіли як і з чого роблять цей соус і скільки та до чого його краще додавати, тож я знав що купую і яке воно на смак 🙂
Вадим –
Якщо такий гострий— то треба брати) це ж пікантність)