Ковбаса з кропом від бабці Прусі знову у продажу

fotorcreated
Ура, вона повернулася!!! Сиров’ялена пальцьопхана ковбаска з кропом від бабці Прусі знову в асортименті Шкварки. Нагадаємо, рецепт цієї ковбаси родом з Полісся. Якщо бути точнішим, сушене насіння кропу було улюбленою спецією бабусі нашого кума Юрка – Прусі.

Сьогодні пальцьопхану ковбаску за рецептом своє тещі робить наш дід Микола.
Якщо ви ще не пробували цього м’ясного делікатесу, радимо не зволікати із замовленням, бо ковбаска з кропом таки тане на очах 😉
Більше про пальцьопхану від бабці Прусі можна прочитати ось тут.

Як придбати 
Ціни на усі смаколики