Пальцьопхана ковбаса – це вид в’яленої ковбаси, який традиційно робили наші дідусі та бабусі на Поліссі. Свіженьке м’яско зі спеціями тепер набивають у свинну кишечку і підвішують у холодильній камері. Це єдина відмінність від бабусиних традицій її приготування. Визріває кілька тижнів у спокої та при строгих режимах температури і вологості.
Ковбаска має білу плісняву. Її боятись не потрібно. Навпаки. Це ознака здорового та натурального продукту. Специфічний запах відлякує новачків та захоплює гурманів. 😉
Склад: свинина (задня шинка), сіль, цукор, чорний перець, часник, мускатний горіх, лаврове листя, духмяний перець, перець чілі, базилік.
Вартість 104 грн. 100 г.
Відгуки
Відгуків немає, поки що.