Дай Боже здоровлячка, друзі!
Нині закликаємо зазнайомитися із свіжим наслідком наших гастроекспериментальних потуг. До вашої уваги – вирізка “Ґонорова”.
То є той випадок, коли роками шось носиш на язику, тримаєш в голові, а руками відтворити не можеш. І ось, нарешті, 100% співпадіння із смаком мрії. Найкращий шматок із свинки ми маринуємо, сушимо, вудимо зимним димом, а потім ше й трохи в’ялимо. В деталі не вникатимемо, але зізнаємось, що процес триває не менше 14 діб.
На смак “Ґонорова” – ніжна, з легким ароматом диму, без важкості спецій. Природно, у вирізки немає жиру, що точно сподобається чарівним панянкам;)
Наша зимновуджена новинка чудесно поєднається із фруктовими нотками зимної гальби крафтового американського елю. Якщо нарізати прозорими слайсами, доповнить фреш-салат, обов’язково в парі з теплою грушою, чи стиглим авокадо. Ну і, звісно, жменька “Ґонорової”, нарізаної дрібним кубиком, довершить смакову симфонію у добрій пасті чи піцці.
Вона щойно з’явилась, але точно стане нашим бестселлером;) Із гордістю, запрошуємо спробувати і переконатись у цьому!