Сезон румбамбару – у розпалі! На щастя, цього року вродило щедро, ревінь розкішний і що важливо – його багато!!! Аби не проґавити моменту і задовольнити ваші і наші апетити, команда “Шкварки” працює практично без упину – швидкими темпами, поміж ярмарками, активно готує, а потім і розкладає по слоїчках уже відомий усім нам соус до м’яса – “Полум’яний ревінь”.
А хто не знає, то ми нагадаємо, що за шкалою пекучості страв від “Шкварки” цю «амброзію з ревеню» можна впевнено розмістити десь посередині між «Солодкою парадичкою» і «Йой-пече перцем». На хлопський розум – ця баночка зі своїм вмістом припаде до душі тим, кому аджичка не пече, перець уже перевертає нутрощі 🙂
Словом, хто у вихідний день кохається у всіляких вилазках на природу, до озера, в лісок чи, ба, просто ставить мангал на власному подвір’ї, на якому шкваркотить свіже м’яско, просто знайте – цей сос додасть до ваших страв витонченого, солодкуватого і, звісно, гостренького аромату. Справжня знахідка для ґаздів і ґаздинь, які жити не можуть без натуральної пікантності.