Це дрібнесенька маринована цибулька. Коли її готуєш – розвиваєш моторику пальців, коли даруєш – викликаєш усмішку, коли смакуєш – просто кайфуєш, бо вона файна і вона – твоя!!!
М’ясна новинка від “Шкварки” – сушено-в’ялена яловичина. Ви просили – ми зробили 😉 Смаколик до пива та вина не зі свинини! Дуже легко споживається, бо має мало солі та неперенасичений спеціями.
Ура! Він знову з нами. Перша партія пікантного соусу до м’яса з румбамбару вже у продажу. Усі, хто дуже чекав, нарешті мають можливість поповнити запаси «натуральної пікантності».
Привіт, друзі! Маємо для вас дві хороші новини. Перша: мацики, шовдарь, шовдир, кулени, пальцьопхані ковбаси і всі шкварчанівські делікатеси, від яких розбігаються очі, тепер будуть в одному дегустаційному сеті!
Файні новини для гурманів-м’ясоїдів. Шовдир поліський знову у строю! Знаємо, що ви дуже чекали, а дехто аж місця собі не знаходив, тому з радістю несемо вам цю приємну звістку.