Як і в кожного продукту з асортименту «Шкварки», у нашого курячого паштету є своя історія. Ми називаємо «Укірукук» матусиним паштетом, бо готує цю смачнючу-смакоту мама нашого кума Михайла – Мірта.
Сам кум вважає його найкращим з усіх паштетів, які коли-небудь робили на «Шкварці». І не погодитися з цим твердженням просто неможливо.
Пані Мірта долучилася до родини Шкварки, як тільки дізналася, що проект, яким давно марив її син, таки народився. І майже одразу знайшла тут свою нішу. Ну, бо хто ще зуміє втамувати кулінарні апетити кума Михайла, як не рідна матуся. 🙂 Паштети, рієти, шкварки та інші м’ясні смаколики в баночках народжуються саме на її кухні.
На відміну від попередньої версії «Укірукука», новий паштет пані Мірта добряче видозмінила, додавши до нього декілька витончених смакових ноток і зовсім трішки кулінарної жіночої хитрості.
Отож, тепер він готується виключно з домашньої курки. І ми впевнені,що м’яско набагато смачніше, якщо до того курочка поскубувала травичку і дзьобала просо на якомусь сільському подвір’ї.
Також до цього паштету віднедавна додається менше субпродуктів – печінки і сердець. Це не перебиває сам смак курки, а тільки ніжно його підкреслює.
А ще наш «Укірукук» зараз має злегка солодкуватий присмак: цьому посприяли свіженькі морква та журавлина. Такі кулінарні інновації зробили його смак насиченішим і цікавішим. Гадаємо, ця ніжність стане прекрасним доповненням до будь-якого столу і припаде до смаку і дітям, і дорослим 🙂