Якраз зібрали свіжий врожай в’яленої конини та яловичини і ділимось підказкою як обрати в’ялене м’яско саме так, щоб припало до смаку саме вам: шматки до 200 грамів будуть сухішими та більш пікантними, а ті, що більші за 200 грамів – ніжніші та злегка пружинять на зрізі.
Тож, якщо ви любите сухіше м’яско, то краще придбати два менших шматки, а не один великий. Шматки м’яска поза 300 грамів будуть найніжнішими та найм’якшими.
Вага кожного шматка на сайті – це реальна вага ціленького шматочка. Ми їх не ріжемо, а ціленькими ховаємо у вакуум.
Якщо потрібна формула розрахунку в’ялених гостинців на людне застілля, то вона проста і незмінна: 50 грамів на одну дорослу людину. Саме таким розрахунком користуються кухарі, коли організовують фуршети, весілля тощо. Набирати багато – непотрібно.