Пальцьопхана ковбаса з грибами Шкварка
Цю ковбаску двоє кумів задумали, аби зробити приємність третьому – кумові Тарасу. Він відомий не лише своїми вусами та слабістю до машин, а й бережливим ставленням до природи. Ліс, ставок, соловейко і гайок – завжди були у нього в пошанівку. А ще Тарас – «найкращий друг у світі». Куми добре то пам’ятають, а тому час від часу вигадують для нього щось цікавеньке.

vBhrr7t

Такою, власне, вийшла у них пальцьопхана з білими грибами. Тоненьку свинячу кишечку вони набили великими кавалками засоленого з прянощами пацяткового м’яса, додали трохи сала (теж з куцьки), вкинули натуральних спецій та сушених боровиків. З обох сторін ковбаску зав’язали зеленою мотузочкою, щоб більше нагадувала лісочок, і підвісили на гачечок для проходження процесу ферментації. Через місяць несподіванка для друга була готова.
І тепер ту ковбасу з ароматом лісу любить не лише кум Тарас, а й усі куми разом взяті, їхні друзі, жони, діти і навіть сусіди. І ви, якщо бодай раз скуштуєте тієї м’ясної витребеньки, то полюбите її, як самих себе, а то й більше.

xvhz7Vw

Ковбасу з грибами найкраще подавати на підігрітій тарілці. Наче на теплій подушці, вона розімліє і подарує вам ще більше грибного аромату.

Як придбати 
Ціни на усі смаколики