Пальцьопхана сиров'ялена ковбаса Шкварка
Ковбаса з блакитним сиром – авторська розробка кумів Михайла та Юрка, які не приховують своєї симпатії до іспанського фуета. Від інших пальцьопханих делікатесів вона відрізняється специфічним запахом, гострим і насиченим ароматом. А все тому, що куми подружили м’яско українського пацятка з молоком німецьких корівок у вигляді напівтвердого сорту сиру – Dorblu.
GWXRM0sОболонку з неї можна не знімати, оскільки це натуральна свиняча кишка, вкрита благородними бактеріями у вигляді білої плісняви.
Ця ковбаска, як всі інші кумівські сиров’ялені, не терпить герметичних упаковок. За кілька днів у вакуумній плівці вона наче задихається – змінює смак і аромат. Саме тому Юрко і Михайло часто розповідають, що їхня пальцьопхана жива. І то, певне, правда.
До речі, ковбасу з блакитним сиром можна уже називати всенародною улюбленицею. Її розбирають, ледь вона встигає народитися. Звідси і особливе ставлення до ковбаски від її творців. Як каже кума Леся, коли чоловіки її роблять, то ніби картину малюють. І то теж правда.

6blKCAm

З цим м’ясним смаколиком кум Михайло обожнює готувати піцу, його дружина Галя споживає її з сиром та тостами, а куми Юрко і Леся не нахваляться ковбаси у чистому вигляді.

Як придбати 
Ціни на усі смаколики