Пальцьопхана ковбаса з перцем чілі
Ковбаса з перцем, наче жінка з характером. Бо приборкати її під силу не кожному. Від своїх ковбасок-сестричок відрізняється не лише гострою вдачею, а й неабиякою вродою. Червоніє, як дівка на виданні – каже кум Михайло і кладе шматочок до рота. Кум Юрко поривається додати до неї ще хоча б малюську перчинку, але його сварить жінка, і все залишається, як є.
KN5TZHbЗроблена наша темпераментна красуня з тих самих складників, що й традиційна пальцьопхана: тільки м’ясо, сало та спеції. А норов їй забезпечує червоний перець чілі. Це робить українську пальцьопхану трохи схожою на іспанське чорізо у латино-американському виконанні. Така ж гостра і така ж неприступна.
Ковбасу з гострим перцем уже досвідчені куми без обговорень вживають тільки з пивом. Бо лише воно здатне «погасити вогонь», коли вони трохи погарячкують з порцією. Що ж, буває…

RmErQak


Як придбати 
Ціни на усі смаколики