Бочок Шкварка

Вуджений шмат сала з м’ясними прошарками. Виготовлений з угорської породи кучерявих свиней – мангалиці. Цих пацяток у вільний від своєї основної роботи час вирощує наш закарпатський кум Сашко. На невеличкій фермі в Мукачевому методом вільного випасу поросята відрощують свої боки, підгодовуються кукурудзою та пшеницею і щодня милуються краєвидами біля підніжжя замку Паланок…
Сам процес приготування вудженого на зимно бочка триває не менше тижня. Спершу його вудять у вуджарні (місцеві кажуть – будільні) зимним димом з букових дров. Час від часу бочку дають «відпочити» від диму, щоб запустити процес в’ялення чи, як модно сьогодні казати, – дозрівання. Через тиждень продукція перебирається у наші львівські камери, де продовжує дозрівати до того моменту, поки не потрапить до вашого столу.

Як придбати 
Ціни на усі смаколики