Парадичкою на мальовничому Закарпатті віддавна називають помідори. І саме це, трохи екзотичне для львівської говірки, слівце наші куми Михайло та Юрко вирішили використати для назви свого творіння.
Оскільки в асортименті «Шкварки» гострі позиції вже зарезервовані за перцями та ревенем, то аджику куми зробили солоденькою і лише трішечки гостренькою. І не прогадали!
«Солодка парадичка» від «Шкварки» відповідає усім канонам аджик: з помідорами, перцем, морквою, часничком і навіть з яблуками. Останні, до слова, додають нашій аджиці такої приємної солодкавості.
Гадаємо, то є незамінна насолода для дружніх посиденьок у лісі та чудове доповнення до м’ясної перекуски у неквапливій домашній атмосфері. «Солодка парадичка» добре ладнає зі шматком підсмаженого м’ясця і скибкою підрум’яненого на грилі хлібчика. Смакуйте і живіть солоденько 🙂