Бабусине тісто «Промінчики сонця»

Домашні макарони Шкварка
Це найсправжніша, найнатуральніша і найдомашніша локшина. У нас вона називається дуже просто і мило – бабусине тісто «Промінчики сонця». Історія його приготування така ж давня, як і історія містечка Стебник. Саме звідти тісто приїжджає до нас, а потім потрапляє до вас.
Домашня паста ШкваркаРецепт приготування домашнього тіста в родині пані Марії, яка для нас його готує, передається з покоління в покоління від матері до доньки. Жінки тут ніколи не купують  магазинних макаронів,  бо вони не можуть зрівнятися з натуральністю давнього родинного рецепту.
Головна перевага домашнього тіста в тому, що готується воно виключно на свіжознесених домашніх яйцях. Спершу господиня замішує тісто (тільки яйця, борошно і сіль), а потім розкатує великі і тонкі паляниці, трохи їх підсушує, нарізає на смужки і знову підсушує. Через добу тісто готове до мандрівки.
Домашня локшина ШкваркаСонячними промінчиками домашню локшину пестливо назвала найбільша її фанатка – онучка пані Марії. Їй 5 років і вона вже знає, що найкраще оті промінчики смакують з бульйоном або зупкою, звареній на домашній курочці.
Але, як що вам раптом захочеться просто смачного «макарону», то «Промінчики сонця» тут теж стануть в пригоді. Тим паче, що варяться вони, ну дуже швидко – не більше 3-5 хвилин.
Смакуйте натуральне 🙂