Готуйтеся до смачних вихідних у столиці зі Шкваркою

Уличная еда
Вітання усім прихильникам творчості “Шкварки”! Одразу попереджаємо мешканців та гостей столиці: готуйтеся до смачних вихідних. Саме в ці дні – 5-6 листопада – ми їдемо до Києва, аби в компанії хороших, креативних і, найголовніше, цікавих людей закрити останній в цьому році Фестиваль вуличної їжі на “Арт-заводі Платформа” – “Уличная еда”.

Організатори дійства відзначають, що цього разу вирішили не обмежуватися гастрономічною тематикою, а просто зібрати в одному місці найкращі формати вуличної їжі: новачків цього року, які вже встигли полюбитися публіці, і постійних учасників, які збирають черги вже який рік поспіль. Тому мусите це дійство обов’язково відвідати, бо там будуть реально всі найкращі.
Ми туди теж їдемо, як Ви здогадались, не з порожніми руками))) Веземо все, що встигли наготувати. Буде багато смачних та різноманітних пальцьопханих ковбас, смачних соусів, ну, і куди ж без них рідненьких – наших неперевершених паштетів. Як бонус до холодної і мокрої осені матимемо повні термоси нашого фірмового імбирного чайку з медом і лимоном, а для тих хто любить зігріватися не чайком, а чимось міцнішим – веземо гострих поросячих вушок від “Шкварки”!
Тому чекаємо на Вас вже цієї суботи та неділі на “Арт-заводі Платформа”, що на вулиці Біломорській ,1.
Приходьте, і все буде #Шкварка 🙂