На вихідних зустрінемось у Києві та Стрию

Фестиваль Всі. Свої

Кулінарні мандри “Шкварки” тривають і ми з того дуже тішимося. Бо, незважаючи на сезон дощів, а подекуди і снігопадів, цими вихідними частуватимемо Вас одразу у двох містах одночасно. Ну, такі ми вже є, що всюди хочемо встигнути і всіх хочемо познайомити зі смачним життям нашого проекту.
А тепер ближче до діла. Починаючи з п’ятниці і аж до неділі, себто з 28 до 30 жовтня, шукайте “Шкварку” в славному місті Стрий на Майдані Ринок. Саме там відбудеться, напевне, один з останніх в цьому році на Львівщині кулінарних “Open air-фестивалів” “СТРИЙ-ОРГАНІК-ФЕСТ, осінь 2016”.
Друга “бойова одиниця” команди Шкварки вирушає до столиці на “Всі. Свої Гастрономія”. Всіх, хто хоча б щось про цей захід чував, але не наважувався відвідати, ми закликаємо, що саме на цих вихідних це якраз варто зробити. Бо як зазначили організатори того дійства, саме там найкращі крафтові виробники та фермерські господарства з усіх куточків країни рятуватимуть киян і гостей міста від осінньої хандри. І як бонус до того всього “Шкварка” везе на фестиваль декілька новинок, тому свято має бути фантастичним. Нагадуємо, що “Всі. Свої Гастрономія” традиційно відбуватиметься на площі Десятинній, 12.
Чекатимемо на Вас з нетерпінням у Стрию та Києві. Приходьте, і все буде #Шкварка