Зустрінемось на Сніданкових Ярмарках

 

Шкварка. Домашні лєґуміни
Усім привіт! «Шкварка» йде на Сніданкові Ярмарки! Це вже остаточно. Проба пера – вже цих вихідних, 4-5 червня, біля ротонди у парку Франка. Тішитимемось, як малі діти, коли побачимо вас на згаданій локації десь так із 10-ї по 16-ту. І на то є серйозні причини.
Бо по-перше, за прилавком буде наш кавалок позитиву – Svyatoslav Drabchuk. По-друге, у нас, як завжди, безкоштовна ознайомлювальна дегустація нашої сиров’яленої пальцьопханої ковбаски, яку прямо на місці можна буде прикупити попалочно, отримавши бонусом ранкову приповідку від Святика. І, нарешті, – ми таки виволочем свій електрогриль, і спробуємо зашкварити чогось ранкового і смачненького.
Після напруженого дня розробки меню, ось що обрали наші шановані дегустатори. Ну певно, шо яєшня. Яєшня із цілих двох яєчок, смажених на нашому беконі. За бажанням – перевернемо, чи розкалабуцькаємо. До яйок – тушковані нашвидкуруч сезонні овочі. Друга страва – наш уже відомий багато кому Салат із овочів із додаванням, яблук, смажених горішків і, обов’язково – авторської поливки із свіжого цитринового соку, гірчиці, часнику та бальзаміку. На десерт Торрихи із ябчанкою. То є такий вимачаний у ванільному молоці хлібчик. Його окунають у яєчко і смажать до скоринки. Як додаток – ябка, тушковані в помаранчевому соці із корицею і трохи сезонної полуниці. Усі страви наразі коштуватимуть по 30 грн.
До слова, цього разу ми не беремо жодних заготовок. Усе готуватимемо при вас на нашій польовій кухні.
Сподіваємось, засмакує:) І обіцяємо, що все, як завжди, буде Шкварка!