Наші куми Михайло та Юрко встигають не лише займатися виробничою справою, але й ділитися своїми знаннями та навиками з поціновувачами сиров’ялених смаколиків. Сьогодні на фестивалі гостинності HoReCa Show Lviv, куми показали, як робиться справжнісінький мацик та відкрили секрети виготовлення сиров’ялених ковбас і м’ясил від «Шкварки».
На десерт цього всього дійства Михайло та Юрко пригостили усіх охочих великою кількістю ковбасок власного виробництва. Але куми у нас люди запасливі, тож до такого дійства, як HoReCa Show Lviv, підготувалися заздалегідь. Відтак придбати наших сиров’ялених делікатесів, а також соусів та паштетів можна буде ще у п’ятницю, в останній день цього фестивалю.
Тож з нетерпінням чекаємо завтра усіх львів’ян та гостей міста на вул. Щирецькій, 36, «Південний ЕХРО».