Наш другий травень дає плоди! На щастя, цьогоріч ми встигли скористатися трохи куцим сезоном румбамбару і швидкими темпами, поміж ярмарками, приготувати, а потім і розкласти по слоїчках наш уже відомий соус до м’яса – “Полум’яний ревінь”.
А хто не знає, то ми нагадаємо, що за шкалою пекучості страв від Шкварки, цю «амброзію з ревеню» можна впевнено розмістити десь посередині між «Солодкою парадичкою» і «Пекельним перцем». На хлопський розум – ця баночка зі своїм вмістом припаде до душі тим, кому «аджичка» не пече, а «пекельний» уже перевертає нутрощі 🙂
Словом, хто у вихідний день кохається у всіляких вилазках на природу, до озера, в лісок чи, ба, просто ставить мангал на власному подвір’ї, на якому шкваркотить свіже м’яско, просто знайте – цей сос додасть до ваших страв витонченого, солодкуватого і, звісно, гостренького аромату. Справжня знахідка для ґаздів і ґаздинь, які жити не можуть без натуральної пікантності.