Смаколики «З Гарбузового Раю»

Домашнє варення
Вітаємо, друзі! Нині наша жменя прутиків збагатилася на ще один. У нашу спільну упряж впряглися Соломія Братах та Ігор Рева разом зі своєю домашньою міні-фермою «З Гарбузового Раю». Маємо небезпідставне сподівання, що така співпраця зміцнить наші проекти, ще на півлопати поглибить культуру споживання домашньої чесної їжі, і, врешті, урізноманітнить асортимент.
Уже відсьогодні у «Шкварці» можна замовити кілька продуктів наших крилястих янгеликів-гарбузят. Насамперед – варення із цілих зелених грецьких горіхів. Цей, без перебільшення, давній делікатес, стане не лише окрасою столу, але й завдяки своїм корисним властивостям трохи захистить ваш імунітет, особливо посеред такої непевної метеоситуації.
На друге – приправка із гострого перцю. Як розповів Ігор, перець вудиться приблизно тиждень. За цей час волога виходить. А у перці залишається насичений аромат полум’я – палючий і солодкий, завдяки природньому цукру. Для зручності перчик подрібнений на пластівці. Підійде, як елемент декору, так і для приготування всіляких страв. Ну, і – десерт. Вишня без кісточки, томлена у ромі і правдивому шоколаді!
Якщо нам засмакує, посланці із гарбузового раю обіцяють продовжити втілювати наші фантазії і робити цей світ ще трішечки щасливішим )))
Отож, хай усе вдається. Бережіть себе, кохані!