Їдемо до столиці на “Kyiv Food and Wine Festival”

М'ясо і вино

Так склалося, що “Шкварка” – це проект, який не тільки вміє потішити своїх друзів і прихильників чимось смачненьким та унікальним, а ще й команда людей, які дуже люблять подорожувати. Нам неймовірно з цим підфартило, адже поєднувати приємне з корисним – це одна з фундаментальних основ справжнього людського щастя 🙂
Магія подорожей для нас є такою ж особливою, як і магія вигадування нового рецепту. Знаєте, нові міста, вулиці, музика різних радіостанцій і під-стопи на каву, а потім годинні спілкування з Вами… все це нас одного разу настільки зачепило, що тепер ми просто не можемо зупинитись!

Тому вже завтра ми знову вирушаємо в свої кулінарні мандри. Їдемо до столиці на “Kyiv Food and Wine Festival”, тематикою якого є м’ясо і вино.

Вина на фестивалі організатори прогнозують багато, а ми від себе обіцяємо не менше смачної закуски до цього вишуканого напою. Традиційно привеземо до столиці наші найкращі і найсмачніші м’ясні делікатеси і соуси до них.
Тому чекаємо всіх киян та гостей столиці 1 та 2 жовтня у Національному комплексі “Експоцентр України” (ВДНГ), що на проспекті Академіка Глушкова, 1.

Приходьте, друзі, буде весело і смачно!