Експеримент з бараниною. Тримаємо кулачки

Ковбаса з ягнятини Шкварка

Ми насправді віримо у долю і тішимся з того, що вона нам дарує. Днями вона нам спрезентувала знайомство із Дмитрий Огнёв та його дружиною Наталією. Людьми неймовірної енергетики та енергії. Здається, вони б з легкістю могли започаткувати власну справу по підзарядці автомобільних акумуляторів лише одним поглядом 🙂
Проте, на щастя, для нас усіх, Наталя та Дмитро обрали для себе інший шлях. У мальовничих Почаєвичах, що на Дрогобиччині, працьовите сімейство утримує фермерське господарство «Мерінос-Захід». Там, під пильним наглядом фермерів, ліниво пожовують травичку кудлаті овечки провідних світових порід.
Власне овечки, а точніше, їхнє м’ясо, і стало підставою для нашої зустрічі. Дмитро з Наталією спрезентували нам кілька десятків кілограмів відбірної ягнятини та баранини. Ми ж у свою чергу намісили вісім видів ковбасного фаршу. Кожен з них ми розквартирували в природні оболонки різного діаметру. Найтонша ковбаска, у баранячому череві, буде готова вже за кілька днів. А пузаті кругляки – це сечові міхурі поросяти. Вони дозріють не раніше, ніж за три місяці.
Згідно із умовами нашого усного меморандуму про співпрацю, кожен вид готового продукту ми якслід віддегустуємо із залученням найавторитетніших дегустаторів-поїдачів, ролі яких зазвичай виконують наші діти 🙂 У разі позитивних відгуків, Шкварка та «Мерінос-Захід» на партнерських умовах забабахають просто таки феєричний проект, умови якого поки не розголошуватимемо 🙂
На позитивну дегустацію є чималі сподівання, адже куми Юра Мацерук і Михайло Гузаревич, розробляючи рецептуру, наалхімічили чимало цікавого. До слова, в різних рецептах використовували турецький ісот, сушені білі гриби, зимновуджене сало мангаліци, томати, цибулю і навіть трохи закарпатської палєнки.
Хух!.. Все, що залежало від нас, ми зробили. Тепер черга за часом… Тримаємо кулачки і розминаємо язички 🙂