Друзі, в асортименті “Шкварки” поповнення! А якщо точніше, то у нас з’явилася нова-стара знайома. До “солоденької парочки” антизастудних додатків до чаю – “Медового імбиру” та обліпихи “Щоб не пчихав” – долучилася ще одна мегакорисна українська ягідка – калина. Зібрана після перших морозів, перетерта з цукром. Ні натяку на пастеризацію. Коли йдеться про цілющу рослину, то “гріхом про таке навіть подумати”. Так казали наші бабусі, так тепер кажемо й ми.
Споконвік то є перший лік від застуди і грипозних вірусів. Яка бабця не годувала нею онуків? Помічна калина при гіпертонії, атеросклерозі, гастриті, коліті, виразці шлунку, цукровому діабеті. Знижує рівень холестерину і нормалізує жировий обмін, а тому має бути у раціоні пишнотілих панів і панянок.
Ми калину самі вживаємо і вам радимо тонізуватися нею аж до кінця зими, а то й довше. Бо зберігається вона у холодильнику, погребі чи зимній коморі – пречудово. Перетерта з цукром, стоїть собі, як лемківська писанка, аж до наступного врожаю.
Смакуйте та шануйтеся! Ваша, Шкварка
Склад: калина, цукор.
Striletskiy75 (перевірений власник) –
Калина, цукор і нічого лишнього , дякую за чудову вітамінну штуку, так само додаю в чай в купі з імбиром , дуже гарно помагає від простуди.