Ми того не планували, але так сталося, що вдалося зробити дещо традиційне ще смачнішим. 🙂 Біленькі шматочки сала раніше купали у часничку, спеціях і перекладали свіженьким розмарином, а тепер… трапився кумові Юркові цікавий гострий перчик. Зробив він з нього червону, гостру, як вогонь, пасту. Обгорнув кожен шматок сальця і дав відпочити. Скуштували. Сподобалося! Та ще й як!
Запрошуємо і вас до частунку нашої крафтової новинки.
Порівняти два рецепти одного сала можна, обравши ще й шматок традиційного соленого сала з розмарином.
Враженнями діліться у коментарях – нам цікаво!
Склад: сало свинне, сіль, часник, чорний перець, коріандр, лавровий лист, розмарин, гострий перець чилі.
Ціна 44 грн за 100 г
Відгуки
Відгуків немає, поки що.