Ковбаса з кропом від бабці Прусі знову у продажу

Ура, вона повернулася!!! Сиров’ялена пальцьопхана ковбаска з кропом від бабці Прусі знову в асортименті Шкварки. Нагадаємо, рецепт цієї ковбаси родом з Полісся. Якщо бути точнішим, сушене насіння кропу було улюбленою спецією бабусі нашого кума Юрка – Прусі.

Стрінемось на Різдвяному ярмарку у Львові

Близько двох з половиною тисяч років тому воїн Фідіппід пробіг до Афін 42 кілометри, аби принести звістку про перемогу греків над персами у Марафонській битві. З того часу ця дистанція й отримала назву “Марафон”. А ось для “Шкварки” така дистанція вимірюється не кілометрами, а днями.

Передсвяткові знижки від “Шкварки”

Вітання, друзі! В останній робочий день минулого тижня мільйони людей по всьому світу вразила купівельна лихоманка. Адже то була знаменита “Чорна П’ятниця” – день грандіозних розпродажів. “Шкварка” ж вирішила перечекати те шаленство і свою “Чорну П’ятницю” організувати на тиждень пізніше, тобто сьогодні.

З Днем народження, “Шкварко”!

Друзі! Час направду летить зі швидкістю невловимого вітру. Здавалося, лише вчора ми зав’ялили нашу першу ковбаску, закрили дебютний слоїчок пекельного перцю, зробили перший паштет… А сьогодні “Шкварці” уже виповнюється два роки!