Ура, вона повернулася!!! Сиров’ялена пальцьопхана ковбаска з кропом від бабці Прусі знову в асортименті Шкварки. Нагадаємо, рецепт цієї ковбаси родом з Полісся. Якщо бути точнішим, сушене насіння кропу було улюбленою спецією бабусі нашого кума Юрка – Прусі.
Близько двох з половиною тисяч років тому воїн Фідіппід пробіг до Афін 42 кілометри, аби принести звістку про перемогу греків над персами у Марафонській битві. З того часу ця дистанція й отримала назву “Марафон”. А ось для “Шкварки” така дистанція вимірюється не кілометрами, а днями.
Як і знаменита Columbia Pictures, “Шкварка” сьогодні представляє!.. Ну, а якщо серйозно, то просто нагадує про нашу “Ковбасу від діда Миколи” з гірчицею із Зарічного.
Вітання, друзі! В останній робочий день минулого тижня мільйони людей по всьому світу вразила купівельна лихоманка. Адже то була знаменита “Чорна П’ятниця” – день грандіозних розпродажів. “Шкварка” ж вирішила перечекати те шаленство і свою “Чорну П’ятницю” організувати на тиждень пізніше, тобто сьогодні.
Друзі! Час направду летить зі швидкістю невловимого вітру. Здавалося, лише вчора ми зав’ялили нашу першу ковбаску, закрили дебютний слоїчок пекельного перцю, зробили перший паштет… А сьогодні “Шкварці” уже виповнюється два роки!