Друзі, так склалося, що велика родина Шкварки має коріння майже по всій території України і навіть за її межами. Серед нас є представники Франківщини, Львівщини, Тернопільщини, Рівненщини, Волині і навіть Уругваю. Тож ми багато мандруємо, а відповідно й куштуємо місцевих колоритних страв.
Наші куми Михайло та Юрко встигають не лише займатися виробничою справою, але й ділитися своїми знаннями та навиками з поціновувачами сиров’ялених смаколиків. Сьогодні на фестивалі гостинності HoReCa Show Lviv, куми показали, як робиться справжнісінький мацик та відкрили секрети виготовлення сиров’ялених ковбас і м’ясил від «Шкварки».
У той час, коли Київ присипає сніжком, Львів поливає дощем, ми готуємо для вас нові смаколики. Цього разу на допомогу господиням прийшов соус “Болоньєзе по-львівськи”. Усе просто: заварюєте спагеті, розігріваєте соус, додаєте сиру, зелені за смаком і вуаля! “Це як рояль в кущах, якщо раптово прийдуть гості!”
Вітання усім прихильникам творчості “Шкварки”! Одразу попереджаємо мешканців та гостей столиці: готуйтеся до смачних вихідних. Саме в ці дні – 5-6 листопада – ми їдемо до Києва, аби в компанії хороших, креативних і, найголовніше, цікавих людей закрити останній в цьому році Фестиваль вуличної їжі на “Арт-заводі Платформа” – “Уличная еда”.
Кулінарні мандри “Шкварки” тривають і ми з того дуже тішимося. Бо, незважаючи на сезон дощів, а подекуди і снігопадів, цими вихідними частуватимемо Вас одразу у двох містах одночасно. Ну, такі ми вже є, що всюди хочемо встигнути і всіх хочемо познайомити зі смачним життям нашого проекту.