Експеримент з бараниною. Тримаємо кулачки

Ми насправді віримо у долю і тішимся з того, що вона нам дарує. Днями вона нам спрезентувала знайомство із Дмитрий Огнёв та його дружиною Наталією. Людьми неймовірної енергетики та енергії. Здається, вони б з легкістю могли започаткувати власну справу по підзарядці автомобільних акумуляторів лише одним поглядом 🙂

З Днем незалежності, країно!

Друзі, вітаємо вас із 25-м роком незалежності нашої країни. Історики роками намагаються з’ясувати, яка вона ця українська незалежність? Сидячи за великим родинним столом, ми теж спробували дати відповідь на це запитання. І дійшли висновку, що для кожного вона своя. Для когось усміхнена і дитяча, для когось серйозна і дуже доросла, для когось екстремальна і божевільна, для […]

Нова партія пекельного перцю готова

Інколи команда “Шкварки” нагадує мурашину ферму. Нехай невеличку, але не менш працьовиту. Різношерста шкваркородина сходиться в одному місці і працює краще, аніж найдорожчий швейцарський годинник. З самісінького ранку, аж поки не стемніє. А причина цьому – новий урожай закарпатського гострого перцю.

Зустрічайте! “Шкварка” їде на “Всі. Свої”

На цих вихідних, 20-21 серпня, у Києві відбуватиметься фестиваль “Всі. Свої”. Там буде і “Шкварка” з купою гастрономічних смаколиків. Заходьте до нас на частунок! Адреса – Київ, вул. Десятинна, 12. Вхід вільний. 

Сало мангалиці

З волохатими свинями і їхнім власником ми познайомилися на Закарпатті. Власне, у цьому регіоні, кучеряві пацята далеко не дивина. Переповідають, що в край високих смерек угорські фермери завезли їх ще в 50-х.