Бабусине тісто «Промінчики сонця»

Це найсправжніша, найнатуральніша і найдомашніша локшина. У нас вона називається дуже просто і мило – бабусине тісто «Промінчики сонця». Історія його приготування така ж давня, як і історія містечка Стебник. Саме звідти тісто приїжджає до нас, а потім потрапляє до вас.

Журавлина

Ця новинка є для нас вельми особливою. Либонь, мало хто знає, що кулінарний цех Шкварки – то є одна велика родина. Бо кожен, хто долучається до виготовлення нашої їжі, є або дуже близьким родичем нашим кумам, або поріднився з ними вже в процесі роботи. І є в шкварчанівській команді людина, яку сміливо можна назвати родинним […]

Пряна айва

Палкі шанувальники «Шкварки», напевне, добре пам’ятають той день, коли в нашому асортименті з’явився «Терновий соус «5 смаків». Для тих, хто призабув або ж не в темі, ми нагадаємо, що це той соус, який був солоденьким, кисленьким, солоненьким, гостреньким і терпкеньким водночас. Ну що згадали? Віримо, що згадали, бо, якщо пробували, то таке не забувається 🙂

Сир в олії «Кізонька»

Якщо якогось фаната Шкварки запитати з чим у нього асоціюється наш кулінарний проект, то, напевно, почуємо такі слова як: вишукані ковбаски, пекельний перець, ніжний рієт, преподобний паштет, добра мармуляда і так далі…