В’ялені помідори

За цим продуктом ми уже давненько полювали,  але отримати його змогли тільки нещодавно. Тому любіть, смакуйте і кайфуйте, бо відсьогодні в асортименті Шкварки буде трохи незвична для української кухні (але дуже популярна в італійській) закуска. Мова йде про – в’ялені помідори, виготовлені на околицях Львова.

«др’Айвова пастила»

Cьогодні в асортимент «Шкварки» вривається «др’Айвова пастила». Вживати цей «енергетичний батончик» рекомендуємо вранці за сніданком, бо, завдяки вмісту величезної кількості корисних речовин, зокрема легкозасвоюваних вуглеводів, людина отримує необхідний заряд бадьорості на увесь день.

Бабусине тісто «Промінчики сонця»

Це найсправжніша, найнатуральніша і найдомашніша локшина. У нас вона називається дуже просто і мило – бабусине тісто «Промінчики сонця». Історія його приготування така ж давня, як і історія містечка Стебник. Саме звідти тісто приїжджає до нас, а потім потрапляє до вас.

Журавлина

Ця новинка є для нас вельми особливою. Либонь, мало хто знає, що кулінарний цех Шкварки – то є одна велика родина. Бо кожен, хто долучається до виготовлення нашої їжі, є або дуже близьким родичем нашим кумам, або поріднився з ними вже в процесі роботи. І є в шкварчанівській команді людина, яку сміливо можна назвати родинним […]