Від сьогодні в продажу “Йой-Пече соус” у слоїках по 0.2 л, 1 л, а також у відерках по 5 та 10 літрів. Так буде гарячіше та економніше 😉
Нове тарування ми запустили в першу чергу для зручності наших партнерів із ХоРеКа. Ну і, звісно, для відданих йойпечеманів;) До слова, наш соус не проходить стерилізації. Термін зберігання у холодильнику – 12 місяців без втрати смакових якостей.
Хто забув, “Йой-Пече Соус” – авторська розробка наших кумів. Закарпатський гострий перець, чи паприГа, як його величають на батьківщині, спершу грилюється на дубових дровах, а потім вудиться на буковій тирсі. Згодом ми його подрібнюємо і змішуємо із часничком, сіллю та спеціями. Готовий соус має гострий ґонор та насичений аромат вогняних язиків. Завдяки запаху диму, Йой ідеально гармоніюватиме із першими стравами. Гості будуть переконані, що, приправлена соусом зупка, готувалась у казані. А до бограчу – не просто рекомендується, а й вимагається! 😉
Кому у чистому вигляді люті забагато, знайте, що Йой чудесно парується із йогуртом, сметаною, томатами, товченими фруктами, домашнім майонезом, тощо, творячи нескінченну палітру різноманітних соусів із незмінною гостринкою та ароматом диму.
Вартість маленького слоїчка – 60 грн, одного літра – 270 грн, 5л – 1250 грн, 10л – 2300 грн. Для ХоРеКа, як завжди, – файні знижки;)