“Шкварка. Домашні лєґуміни” – проект, зачатий у любові і народжений з вірою. Сьогодні ми виховуємо “Шкварку”, як живу істоту, і знаємо, що вона ще наробить руху в гастрономічному середовищі України. Наш секрет простий – бути відвертими. Ми – реальні куми. Ми по-справжньому готуємо все в домашніх умовах. Любові і таємниць до наших страв додають наші найкращі у світі матусі.
Для нас важливо бути справжніми. У ковбасі може бути маленька дірочка, якась шкварочка має право бути підгорілою, а довгий шмат вудженого мнєска може знизу бути твердішим, а зверху – м’якшим. Адже вудимо ми його по-справжньому, не менше 10 годин, у домашній вуджарні, часто за далеко мінусової температури і нелюдського вітру. Ми маємо право на маленькі помилки, бо робимо все не у промислових масштабах.
Партії нашої продукції можуть відрізнятися одна від одної. Проте завжди безапеляційно важливими залишаються смак і якість. До слова, всі страви, представлені у “Шкварці”, залюбки споживають у наших сім’ях. Без остраху і навіть з гордістю, ми годуємо нашими смаколиками не лише дружин і тещ, а навіть зовсім маленьких діточок. Щиро запрошуємо відвідати наш світ. Світ “Шкварки”, світ домашніх лєґумін.