Ми на Шкварці лиш двічі на рік готуємо Галицькі цвіклі: під Різдво і до Великодня. Хоч би як втомились чи не мали вільного часу, а знайти його, щоб почистити хрону і натерти бурячки, мусили.
Жодні кулінарні експерименти на тему цвіклів у нас поки не прижились. Усі люблять стару добру класику: запекти червоних бурячків, натерти добру жменю свіжого хрону з Юркового городу. Дрібку солі, трошки цукру, лимоного соку і вйо на хлібчик з шиночкою чи до холодцю!
Зберігати цвіклі треба у холодильнику. І, як відкриєте, маєте два тижні, щоб з’їсти. Що буде з ними як не з’їсьте не знаємо, бо у нас вони ніколи не залишались довше кількох днів.
Фасуємо у слоїчки 200 мл.
Склад: бурячки червоні, хрін з Юркового городу, цукор, сіль, лимонна кислота.
Відгуки
Відгуків немає, поки що.