От шо вміють, то вміють наші куми готувати в’ялене м’ясце. І конина виходить у них фантастична: ніжна, вміру спецій, не пересушена. Залежність з’являється навіть у тих, хто носом крутив, що конина то не його… Та були й ті, кому хотілося чогось гостренького – тож на світ з’явився «Пекельний поні».
На відміну від класичної бастурми з конини, шматки «Пекельного поні» відпочивають у наборі спецій, до яких входить гострий перець чилі. Відмінно смакує під гальбу холодного пива.
Склад: конина вищого гатунку, сіль, часник, перець чілі, гуньба сінна, гуньба блакитна, перець чилі.
Вартує 121 грн за 100 г.
Ірина Шептуха –
Для мене загостро, а чоловік зацінив! Замовила ще. Тоненько порізана смакує краще за будь-якого хамона!