В’ялена свинна ковбаска з качиним філе та блакитним сиром. Воістину смачнезний делікатес вдався у кума Юрка!
Має дуже активний смак та післясмак. Відмінно смакує з дорогим алкоголем.
Вперше за останні кілька важких років Шкварці вдається повертатись до смачних експериментів з пальцьопханими ковбасами. Конкретно ці палички в’яленої стали для нас відкриттям. Самі в захваті і запрошуємо вас куштувати.
Будемо раді відгукам.
Склад: свинина знежилована нежирна вищого ґатунку, качине філе, блакитний сир Дорблю, сіль, перець чорний, перець духмяний, лавровий лист, коріандр.
Ціна 112 грн / 100 г
Важливо! Обираючи вагу 500 г, майте на увазі, що це буде не одна паличка, а кілька. 🙂 Таку опцію ми зробили, аби зручніше стало замовляти великі об’єми на різноманітні фуршети, застілля тощо.