Довго підбирали щось для людей, які не люблять гострого чи пряного. Виявилось, рішення було просто перед очима: тоненькі ковбаски наповнені свинним фаршем та білими грибами. Боровики спершу сушимо, а потім мелемо до стану приправки. Пасують як перекус, так і для м’ясної нарізки. Фантастичий післясмак залишає по собі фенхель, який куми додають по рецептурі.
Нарізаємо і пакуємо ковбаски так, щоб зручно було і в подорожі дістати з’їсти і на тарілку викласти, не шукаючи ножа.
Склад: М’ясна сировина (свинина знежилована нежирна вищого ґатунку, напівжирна, жирна); сіль морська; сіль нітритна; сушені білі гриби, перець чорний, перець духмяний, насіння фенхелю.
Відгуки
Відгуків немає, поки що.