Друзі! Час направду летить зі швидкістю невловимого вітру. Здавалося, лише вчора ми зав’ялили нашу першу ковбаску, закрили дебютний слоїчок пекельного перцю, зробили перший паштет… А сьогодні “Шкварці” уже виповнюється два роки!
До офіційної зими залишається менше доби. Урочисто можна привітати всіх зі святами, дух яких вже рветься назовні зі старих коробок з новорічним добром. Клопотів суттєво побільшає, але всі вони будуть приємними. Аби до списку подарунків і яскравих дрібниць не довелося вписувати ліки і десятки носових хустинок, радимо вже зараз потурбуватися про свій імунітет і здоров’ячко […]
Вітання, друзі! Цього року останній місяць осені був ну дуже вже вередливим! По-перше, вітряним. Листопадові вітри швиденько оголили дерева і вкрили землю жовто-помаранчевим полотнищем. По-друге, мокрим. Дощі в листопаді також не забарилися і відкрили в країні сезон калюж і парасольок. А по-третє, білим. Сильні снігопади, які трішки заблукали, подарували нам чари зимової казки на декілька […]
Процес виробництва пальцьопханої ковбаси для кумів Михайла та Юрка – завжди в радість. А коли її робити в компанії цікавих гостей – то це удвічі приємніше.
Вишукані пальцьопхані ковбаски та інші м’ясні делікатеси від “Шкварки”, а також паштети і найрізноманітніші соуси – вже відзавтра і аж до неділі гостюватимуть на Закарпатті, у мальовничому містечку Ужгород.