Великдень – найсвітліше свято для кожного християнина. Позаду сірий сніг і голі дерева. Природа воскресає і дарує певність, що все буде добре. Передвеликодні турботи – завжди щирі і теплі, бо пов’язані вони із батьківським домом. Споконвіку на Великдень наші бабусі діставали зі скрині найкращий одяг. Сакрально підходили до прибирання хати, причипурення себе, організації святкового столу.
За цим продуктом ми уже давненько полювали, але отримати його змогли тільки нещодавно. Тому любіть, смакуйте і кайфуйте, бо відсьогодні в асортименті Шкварки буде трохи незвична для української кухні (але дуже популярна в італійській) закуска. Мова йде про – в’ялені помідори, виготовлені на околицях Львова.
Cьогодні в асортимент «Шкварки» вривається «др’Айвова пастила». Вживати цей «енергетичний батончик» рекомендуємо вранці за сніданком, бо, завдяки вмісту величезної кількості корисних речовин, зокрема легкозасвоюваних вуглеводів, людина отримує необхідний заряд бадьорості на увесь день.
Приїхала до нас з Полісся нова пальцьопхана ковбаска. З гірчицею. Якщо бути точним, то з цілими зернами гірчиці. Смак… нема таких слів, щоб описати…
Це найсправжніша, найнатуральніша і найдомашніша локшина. У нас вона називається дуже просто і мило – бабусине тісто «Промінчики сонця». Історія його приготування така ж давня, як і історія містечка Стебник. Саме звідти тісто приїжджає до нас, а потім потрапляє до вас.