Шкварка – це не лише м’ясо і ковбаси. Час від часу куми дозволяють собі утнути і щось гламурно-дівчаче. Точнісінько, як цей апельсиново-гарбузовий десерт. Не по-зимовому сонячний, гарний і корисний. Доречна штука у нинішні холодні передріздвяні вечори. Бо може розвеселити найбуркотливішого буркотуна і «зігріти» найзамерзлішого змерзлюка у світі 🙂
Ми чекали-чекали і нарешті дочекалися того моменту, коли можемо вам відрекомендувати ще одну новинку від Шкварки – сос до м’яса з надзвичайною пахучістю і трохи дивакуватим смаком.
Нашій сливці в житті пощастило, як мінімум тричі. По-перше, вона могла просто зогнити на дереві, не бути купленою чи вродитися дуже кислою. Усього цього з нею не трапилося, що вже є беззаперечним успіхом.
А у нас поповнення! До «солоденької парочки» антизастудних засобів – «Медового імбиру» і обліпихи «Щоб не пчихав» – долучилася ще одна мегакорисна українська ягідка – калина. Зібрана після перших морозів, перетерта з цукром. Ні натяку на пастеризацію. Коли йдеться про цілющу рослину, то «гріхом про таке навіть подумати». Так казали наші бабусі, так тепер кажемо […]
Знайомтеся – це наш новий експериментальний соус. Здатен «зірвати дах» усім, хто спробує вгадати, з чого він складається. І ми не жартуємо. У таку маленьку баночку (250 мл) куми примудрилися помістити щось солоденьке, кисленьке, солоненьке, гостреньке і, нарешті, терпкеньке водночас. Що тут скажеш – справжнє випробування для гурманів.