Кулінарні мандри “Шкварки” тривають і ми з того дуже тішимося. Бо, незважаючи на сезон дощів, а подекуди і снігопадів, цими вихідними частуватимемо Вас одразу у двох містах одночасно. Ну, такі ми вже є, що всюди хочемо встигнути і всіх хочемо познайомити зі смачним життям нашого проекту.
Друзі! Починаючи з цієї п’ятниці і аж до неділі (тобто, 21-23 жовтня) у Львові відбуватиметься непересічна гастрономічна подія. У нашому місті вже всьоме проходитиме смачне “Свято Сиру і вина”. Команда “Шкварки”, яка активно слідкує за гастрономічним та кулінарним життям міста Лева, таку подію пропустити точно не могла.
Маємо для Вас одразу дві новини і, як то буває не надто часто,- обидві хороші 🙂 Перша – цими вихідними ми знову їдемо до столиці. Друга – вирушаємо не просто себе показати і Вас нагодувати, а як запрошені гості на справжній ювілей.
Вітаємо, друзі! Дні стали коротшими, ранки і вечори холоднішими, а дерева в міських парках кольоровішими. Усі ці фактори свідчать лише про одне: осінь вже по-справжньому почала хазяйнувати. Команда «Шкварки» ціле літо і перший місяць осені трудилася, не покладаючи рук. Ми крутили баночки, в’ялили ковбаси і м’ясила, експериментували зі смаками… і взагалі кулінарили, як могли 🙂
Вітаємо, друзі! Нині наша жменя прутиків збагатилася на ще один. У нашу спільну упряж впряглися Соломія Братах та Ігор Рева разом зі своєю домашньою міні-фермою «З Гарбузового Раю». Маємо небезпідставне сподівання, що така співпраця зміцнить наші проекти, ще на півлопати поглибить культуру споживання домашньої чесної їжі, і, врешті, урізноманітнить асортимент.